BED AND BREAKFAST ENSCHEDE

  backupnext  

Vanaf € 80 (2 personen) Controleer HIER de beschikbaarheid.

 

 

De kamers van Bed & Breakfast Oekepoek liggen in het centrum van Enschede

We hebben twee locaties; een bij het centrum en een in Enschede downtown.

Oekepoek

is gevestigd in een voormalig atelier en op circa 5 minuten lopen van het winkelhart van Enschede. U bereikt de kamer via een eigen ingang zodat u veel privacy heeft. De kamer is ruim opgezet en luxueus en huiselijk ingericht. U heeft een eigen rouime badkamer met douche en toilet. In de badkamer vindt u een handdoekenset, shampoo en douchegel. Draadloos internet is gratis. Deze kamer biedt ruimte aan maximaal 4 personen. Er staat een tweepersoonbed en bij reservering voor meer dan 2 personen worden er extra bedden op de kamer bijgezet. Verder staat er voor de werkende mens een bureau, een tafel met 4 stoelen, een TV, een nespresso-apparaat, een waterkoker en een kleine koelkast. Het uitgebreide ontbijt wordt op de kamer geserveerd. Bij aankomst wordt de tijd waarop u wenst te ontbijten afgesproken. Parkeren is gratis en kan eventueel op eigen terrein. Er staan 2 fietsen gratis tot uw beschikking.

Oekepoek Downtown

ligt in het hart van Enschede. De kamers hebben TV en internet. Verder heeft iedere kamer een eethoek, een koelkast, een waterkoker en een Nespresso-koffiezetter. De eigen badkamer heeft een douche en een toilet.
B & B Oekepoek Down Town heeft ook 2 appartementen met een grote volledig uitgeruste keuken, een woonkamer en een badkamer. Koffie en thee zijn inbegrepen en bij de appartementen mag u uw eigen ontbijt verzorgen. Op 500 meter afstand ligt het station van Enschede.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht